Categoriearchief: Veelgestelde vragen

Wat betekent ‘Geldig XHTML’?

Een klik op de link Geldig XHTML in de menubalk rechts brengt u op de site van de W3C, het World Wide Web Consortium, een organisatie die zich bezighoudt met de standaardisering van het World Wide Web. XHTML is een nieuwe standaard voor webpagina’s, en met behulp van deze link kunnen de beheerder en de auteurs controleren of er geen fouten in hun bijdragen zijn geslopen. Voor andere gebruikers is de verwijzing minder interessant!

Geplaatst in Veelgestelde vragen | 1 reactie

Waarom zijn sommige verwijzingen groen?

Groene verwijzingen, of (hyper)links, verwijzen naar een andere site. Als u erop klikt, verlaat u dus de site van de Boskapel. Meestal biedt het browserprogramma een eenvoudige mogelijkheid om een stapje terug te gaan, via de menu’s of een opvallende naar links wijzende pijl.

Alleen op de pagina Andere sites zijn dergelijke links blauw, maar daar spreekt het hopelijk vanzelf dat u met die verwijzingen op een andere site komt.

Geplaatst in Veelgestelde vragen | Een reactie plaatsen

Waarom registreren en inloggen?

Als u zich registreert, bent u bekend op de site; zeg maar: lid van de club ‘vaste bezoekers’. U kunt dan inloggen, zodat de site ‘weet’ wie u bent. U hoeft dan bijvoorbeeld uw naam en dergelijke niet steeds in te vullen als u een reactie plaatst. Geregistreerde bezoekers kunnen ook meer mogelijkheden krijgen van de beheerder, zoals de mogelijkheid om discussies te starten.

Geplaatst in Veelgestelde vragen | 1 reactie