Week van de liefde

Om de liefde te vieren, in welke kleur dan ook, organiseert het Stadsklooster Mariken in navolging van de Roze Week in 2019 een ‘Week van de Liefde’. Van zondag 9 februari tot en met donderdag 13 februari staan er drie mooie activiteiten gepland:

Viering van de Liefde
Op zondag 9 februari 2020 staat de wekelijkse zondagsviering in de Boskapel in het teken van de liefde. Zoals Augustinus zegt: ‘God licht op in de mensen’. Deze zondag vieren we de veelkleurigheid van mensen en de liefde die iedereen verbindt. Wees welkom!

Filmavond
Op maandagavond 10 februari 2020 staat ook de filmavond in het teken van (strijden voor) de liefde. Liefde die iedereen verbindt. Na de film is mogelijkheid om na te praten. Deelname kost 10 euro. Aanmelden of je interesse kenbaar maken kan via roze@stadskloostermariken.nl. Locatie is de Boskapel, Graafseweg 276 in Nijmegen.

Theatervoorstelling door Mind Mix over geloof en spiritualiteit & seksuele en genderdiversiteit

Op donderdag 13 februari 2020 speelt Mind Mix, in opdracht van Stadsklooster Mariken, een interactieve theatervoorstelling waarin geloof en seksuele diversiteit centraal staan. Het is een voorstelling voor iedereen die zingeving, geloof of spiritualiteit belangrijk vindt. Binnen of buiten een geloofsgemeenschap. De insteek is om open en positief met elkaar in gesprek te gaan. Theater wordt gebruikt om pijnpunten bespreekbaar te maken, zonder ze te problematiseren. Zo dragen we bij aan meer onderling begrip en openheid naar elkaar. Wil je je aanmelden of op de hoogte gehouden worden? Vul dan het aanmeldingsformulier in.
De voorstelling wordt gegeven in de Boskapel (Graafseweg 276 in Nijmegen). Aanvang is 19:30 en de avond eindigt rond 22:00.
De voorstelling wordt mogelijk gemaakt door financiële steun van SBHN – PropoS, Menno Mulder Fonds, Fonds Kerk en Wereld, gemeente Nijmegen en gemeente Arnhem.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Lekker in je roze vel, Week van de liefde. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Week van de liefde

  1. Ingrid van Houts schreef:

    Graag wil ik mij aanmelden voor de voorstelling van Mind mix op 13 februari.
    Met vriendelijke groet,
    Ingrid van Houts

Geef een reactie