Natuurbelevingstocht

Wandelen leidt tot verwondering en verbondenheid met de natuur. De schoonheid van de natuur kan ons-zelf overstijgen.

We nodigen u uit om in de lente, wanneer de natuur weer tot nieuw leven komt, in een bezinnende sfeer de natuur te beleven.

Omdat veel mensen ervaren dat we in een tijd van hectiek en drukte leven, kunnen momenten van bezinning en onthaasting een rustgevende werking hebben. Bezinning en spiritualiteit zijn op een bijzonder wijze te combineren met het genieten in de natuur.

Irma Soetekouw brengt ons in contact met de elementen die in de natuur aanwezig zijn. Middels enkele oefeningen zal ze het natuurlijke in onszelf en in de natuur in al haar facetten bewust maken.

We sluiten de wandeling af met een drankje om nadien heerlijk uitgerust naar huis te gaan.

Irma Soetekouw traint mensen in het balanceren van energie. Ze is TaiChi docent en bewegingstherapeut. Door haar opleidingen: psychologie, coach, adem- en ontspanningstherapie, natuurgeneeskunde, voedings-adviseur, orthomoleculaire geneeskunde en mindfulness heeft ze in haar werk een “totaal aanpak” methode ontwikkeld volgens de 5 elementenleer. Haar 20 jaren werkervaring hebben ertoe geleid dat ze vanuit passie met mensen werkt.

Download de flyer.

Begeleiding: Irma Soetekouw
Datum: zaterdag 23 maart 2019
Tijd: 14.00 tot 16.30 uur
Plaats: Verzamelen bij het Augustijns Centrum de Boskapel
Kosten: € 10,00
Opgeven is noodzakelijk i.v.m. het vervoer info@boskapel.nl

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie