Vastenmaaltijd

Een activiteit van Boskapel en OCP samen!

De periode van de veertigdagentijd is van oudsher een tijd van reflectie, van overdenken en stilstaan bij je eigen situatie en bij die van anderen, in het bijzonder die van de minderbedeelden.

Op vrijdag 15 maart is er voor de tweede keer een gezamenlijke vastenmaaltijd van Augustijns Centrum de Boskapel en het Oecumenisch City Pastoraat (OCP), deze keer in de Boskapel.

We combineren een sobere, maar smakelijke maaltijd (een vegetarische maaltijdsoep met brood en yoghurt na) met een gezellig samenzijn. Tenslotte is samen eten een fijne manier om elkaar te ontmoeten en beter te leren kennen.

Daarnaast staan we stil bij de situatie van kansarme (Roma-)kinderen in een opvanghuis in Boekarest. Deze dagopvang, Caminul Phillip, wordt al diverse jaren ondersteund door het OCP.

Als vrijwillige bijdrage vragen we ten minste een tegemoetkoming in de kosten van de maaltijd. De meeropbrengst van uw gift gaat
naar het goede doel, de dagopvang van Caminul Phillip.

Wilt u deelnemen aan de maaltijd? Schrijft u zich dan in op de intekenlijst, die op de zondagen 3 en 10 maart na de viering rondgaat. Of stuur een mail naar M. de Rechter: marjette8@hotmail.com

Download de flyer.

Datum: vrijdag 15 maart
Organisatie: OCP en de Boskapel
Tijd: 18.00 uur – 20.00 uur
Plaats: Augustijns Centrum de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie