Meditatie en ontmoeting Veertigdagentijd

Ook zo’n zin in de lente?
Grijp je kans en doe mee met ER ONTKIEMT IETS – 40-dagentretraite 2019. Ook jouw kracht kan toenemen!

Vanaf volgende week woensdag, 6 maart, gaan we de 40-dagentijd in. Aandachtig op weg gaan naar Pasen. Een periode bij uitstek om tijd voor jezelf te nemen. Je kunt meedoen met onze wekelijkse uitwisselingsgroep die heel stimulerend werkt om je eigen je eigen rust en inspiratie te vinden. Je kunt je abonneren op e-mail-begeleiding, zodat je net dat zetje krijgt dat je nodig hebt om verder te komen. Of je gaat gewoon zonder anderen aan de slag met het boeiende 40-dagenmateriaal dat je twee maal per week in je mailbox ontvangt, als je je abonneert natuurlijk!

Krachten aan het werk

De donkere dagen in de natuur liggen achter ons. Krijg jij ook al meer zin in buitenactiviteiten? Als je tuinier bent, voel je het al kriebelen. Nog even wachten en je kunt weer gaan zaaien! En wie is er nu niet blij als er weer frisse groene blaadjes aan de bomen verschijnen. Het is een tijd van verwachting. Wat dood leek wordt levend. Bloembollen drukken de aarde boven zich weg en laten hun groen zien. Er zijn krachten aan het werk. Scheppende krachten.

Ook in ons kan er iets moois ontkiemen

En ook jij bent als een zaad, bloembol of schijnbaar dode boomtak. Jij en ik zijn mensen in wie iets kan ontkiemen. Een sterke levenskracht. De kracht van Liefde. En die Liefde verbindt ons allereerst met onszelf. Die laat ons ervaren dat we niet aan onszelf voorbij moeten lopen, maar aandacht mogen besteden aan wie we zijn en wat belangrijk is voor jezelf.
Je wordt in de 40-dagentijd uitgenodigd om te bekijken wat zin en blijdschap aan je leven geeft. Elke dag een moment stilstaan, even stil zijn. Je aandacht geven aan een stukje Bijbeltekst, aan een lied, een gedicht of een schilderij. Elke dag even mogen in plaats van moeten! Je raakt gespitst op wat er voor jou in zit, waar jouw verlangen naar uitgaat en je gaat er werkelijk iets mee doen. Dat is de ervaring van ieder die ik tot nu toe in deze retraiteperiodes heb mogen begeleiden.

Maak je keuze en gun jezelf aandacht!

Dichtbij het gewone leven is het programmamateriaal dat ik voor deze 40-dagentijd schrijf. Ik word er zelf al blij en gemotiveerd van! Het is ook prettig leesbaar en aantrekkelijk om te gebruiken. Ook al heb je niet zo heel veel tijd beschikbaar, je kunt hiermee op je eigen manier toch aan deze retraite meedoen! Abonneer je op het materiaal en je krijgt het minimaal 2x per week in je mailbox (basisabonnement). Wil je meer maar kun je niet bij de groep zijn? Kies dan voor het plusabonnement: materiaal en e-mailbegeleiding door mij (2x per week uitwisseling per mail). Wil je anderen ontmoeten en je ervaringen delen? Die dan mee aan de uitwisselingsgroep die ik op zaterdagmorgen begeleid.

Op een rij:

  1. basisabonnement – € 5,- : 40-dagenmateriaal 2x per week via e-mail
  2. plusabonnement – € 55,- : idem en max. 2x per week persoonlijke uitwisseling via e-mail
  3. deelname aan meditatiegroep – € 55,-: materiaal en 5 uitwisselingsbijeenkomsten op 16-23-30 maart en 6-13 april. Maximaal 10 deelnemers! Er zijn nog enkele plaatsen vrij.

NB! Het gebruik van het materiaal is alleen voor jezelf bestemd! De copyrights ervan zijn van Annet Hogenbirk, Zin in mijn Leven.

Informatie
Kijk hier voor meer informatie. Heb je vragen? Mail Annet.

Hoe doe je mee?

  • Meld je aan per mail – graag vóór 4 maart! – en geef aan welk abonnement je wilt of je deelname aan de groep.
  • Betaal per bank de deelnamekosten: € 5,- (alleen materiaal) of € 55,- (inclusief e-mailbegeleiding) o.v.v. je naam en ’40-dagenmateriaal’ over op NL 26 ASNB 0707 3877 44 t.n.v. A. Hogenbirk te Nijmegen.
  • NB! Deelname aan de groep in de Boskapel en het materiaal betaal je de eerste keer contant.

Een mooie en waardevolle 40-dagentijd gewenst!
Hartelijke groeten,

Annet

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie