Workshop Maria in beeld

Tijdens deze workshop kun je op een creatieve wijze uiting geven aan jouw beeld van Maria. Wat staat symbool voor Maria?

Betekent zij voor jou de troostende moeder of is zij een voorbeeld van onvoorwaardelijke liefde, geeft zij je kracht in moeilijke tijden?

Maria wordt vaak in de bloemen gezet. Maar niet alleen bloemen, ook bomen staan symbool voor Maria. Bijvoorbeeld de Libanonceder weerspiegelt de grootheid, schoonheid en goedheid van Maria. Hij verspreidt een heerlijke geur en bezit genezende krachten. De olijfboom staat net als Maria voor hoop, vrede en overvloed.

Van harte welkom in deze workshop waar je je eigen beeld van Maria kunt creëren in een schilderij. Je hoeft geen ervaring te hebben met schilderen, iedereen kan meedoen.

Marjolijn Esser draagt net als haar zus en 4 broers de naam Maria in de doopnamen, een kind van Maria gaat immers nooit verloren! Zij heeft 25 jaar lang beroepsmatig talentvolle mensen met een beperking begeleid in het maken van kunst. In de Boskapel verzorgde zij vaak de verbeelding bij spirituele thema’s in de vieringen.

Download de flyer.

Begeleiding: Marjolijn Esser
Wanneer: woensdag 16 mei 2018
Tijd 19.30 tot 22.00 uur
Waar: de Boskapel Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 12,50
Opgeven: info@boskapel.nl Maximale groepsgrootte 15 deelnemers.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie