Veiling

11 november 2018 goederen- en dienstenveiling

Om extra inkomsten voor het Augustijns Centrum de Boskapel te verkrijgen, maar ook omdat een veiling een heel leuk evenement kan zijn, waar u mooie dingen op de kop kunt tikken, kiezen we ervoor om een veiling te organiseren en geen rommelmarkt. Tevens zorgen we er zo voor dat de aangeboden goederen de aandacht en ook de prijs krijgen die ze volgens liefhebbers en kenners verdienen.

Naast het veilen van goederen willen we ook diensten veilen. Zo kan bijvoorbeeld een dagje klussen of een leuke activiteit aangeboden worden, wordt u deelgenoot gemaakt van een leuke hobby, wordt uw computer opgeschoond, kunt u een aanhangwagen lenen, of een muziekles volgen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Het aanbod wordt door de veilingmeester voorgelezen en vervolgens kunnen mensen daarop bieden. We kunnen ons voorstellen dat u als mogelijke koper de spullen van tevoren eerst wilt bekijken. Dat kan steeds via de website (www.boskapel.nl > catalogus veiling) of op de zaterdagochtend voorafgaand aan de veilingdag (10 november).

Veiling: tijd, plaats en entree
De veiling vindt plaats op zondagmiddag 11 november na afloop van de viering in de Boskapel. We starten om ongeveer 13:00 uur en beëindigen de veiling om 15.30 uur.
Entree is 2 euro. Daarvoor krijgt u een consumptie (koffie, thee of jus d’orange) en een deelnemerskaart met een nummer. Onder dat nummer kunt u meedoen aan het bieden.

Indien u dat wenst (dus even opgeven via info@boskapel.nl) zorgen wij voor een eenvoudige lunch (kosten € 3,–).

Gekochte goederen kunnen na afloop worden betaald en meegenomen.

Als u iets moois voor de veiling denkt te hebben, zoek dan contact met Antoine Schröder (tel. 024-6424204 / mail: yuppie321@msn.com) of met Jan Revenberg (tel. 024-6777612 / mail: j.revenberg@hotmail.com).

Download de catalogus.
Download the flyer.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie