Spiritueel café: Opnieuw beginnen

De Maand van de Spiritualiteit 2018 staat in het teken van de kunst van het opnieuw beginnen. Hoe doe je dat, loslaten wat er is gebeurd en jezelf een nieuwe kans geven? Sommigen gunnen zichzelf ieder jaar in januari een leeg blad, maar lang niet iedereen gelooft in de kracht van een compleet nieuwe start.

Wat houdt ons tegen om opnieuw te beginnen? Heeft dit te maken met iets niet af kunnen sluiten om redenen? Wat houden we onszelf voor ogen?

Tijdens dit spiritueel café gaan we onszelf bevragen aan de hand van teksten die gaan over opnieuw beginnen. We beantwoorden de vraag eerst zelf en daarna kunnen anderen reageren. Dit zal vast bijzondere gesprekken opleveren.
Laat u uitdagen, maak inzichtelijk wat voor u de kunst is om opnieuw te beginnen.
Van harte welkom.

Ekkehard Muth is pastor van het Augustijns Centrum de Boskapel. Geboren en getogen in een luthers-katholiek gezin in Duitsland heeft hij zich bij de wereldraad van kerken in Genève verdiept in oecumene. Zijn specialisatie in rituelen heeft hem laten ervaren dat geloven de grenzen van denominaties en religies overstijgt.


Annemarie Revenberg is rouw en verlies begeleider en was actief in het geven van cursussen in de ouderenzorg op het gebied van welzijn en zingeving.

Download de flyer.

Begeleiding: Ekkehard Muth en Annemarie Revenberg
Wanneer: maandag 5 februari 2018
Tijd: 20.00 -22.00 uur
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 10,-

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie