Maria-viering

Deze viering wordt een afwisselende bijeenkomst van zang, muziek en teksten. We zingen samen bekende Marialiederen, we luisteren naar muzikale intermezzo’s en Ekkehard Muth zal dit afwisselen met teksten die vertellen over Maria.

Hans en Anda vormen al jaren een duo, zij zingen samen een gevarieerd repertoire van klassieke en religieuze muziek, waarbij Hans ook de begeleiding op piano voor zijn rekening neemt.

Hans volgde de Schumannacademie voor deeltijd conservatoriumonderwijs, zingt al jaren in het Brabantskamerkoor en dirigeert verschillende koren, waaronder het Uitvaartensemble Nijmegen.

Ook Anda heeft jarenlange ervaring in verschillende koren, waaronder Vrouwen Vocaal Velp en Capella Phos Hilaron te Huissen. Zij zingt sinds haar kindertijd al solo in kerkelijke vieringen.
Zowel Hans als Anda hebben zangles bij Cileke Angenent.

Samen verlenen zij met enige regelmaat medewerking aan kerkelijke vieringen, zoals in de Maartenskliniek, maar ook aan speciale bijeenkomsten in bijvoorbeeld verpleeghuizen waar samen met familieleden de overleden bewoners worden herdacht.

Hans en Anda zullen in de muzikale bijeenkomst een aantal bekende en minder bekende Marialiederen ten gehore brengen.

Download de flyer.

Zang en begeleiding: Hans Meek en Anda van Steinvoorn
Teksten: Ekkehard Muth
Wanneer: dinsdag 22 mei 2018
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: entrée gratis, wel collecte

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten. Bookmark de permalink.

Geef een reactie