Luisterlezing Matthäus-Passion

Een unieke kans om dit meesterwerk beter te leren kennen! De muziek zelf is al prachtig en aangrijpend, maar Bach wist daar als geen ander diepere betekenissen in te vlechten die op het eerste gehoor verborgen blijven. Jeroen Swarte leidt deze expeditie naar het lijdensverhaal in de muziek: de symboliek, de architectuur, het geloof en de uitvoeringskunst. Dit monumentale werk zal nooit meer hetzelfde klinken!

Helemaal interessant in combinatie met de open repetities van het Bachkoor Nijmegen op maandag 12 maart 2018! Uitvoering in de Vereeniging op woensdag 28 maart. Bij de luisterlezing is ook een speciaal geschreven boekje van de KlankZaak over Bachs Matthäus-Passion verkrijgbaar.

De KlankZaak is er voor iedereen die van klassieke muziek houdt, en die prachtige maar soms ook onoverzichtelijke wereld beter wil leren kennen. Muziekdeskundige Jeroen Swarte (49) leidt je rond, verbreedt je muzieksmaak en verdiept je luisterervaring. Verhalen, overzichten en inzichten, alles verpakt in levendige digitale presentaties met (film)beelden en natuurlijk veel muziekvoorbeelden.

Download de flyer.

Begeleiding: Jeroen Swarte
Wanneer: 20 maart 2018
Tijd: 20.00 – 22.00
Waar: de Boskapel Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 10,-
Opgeven: info@boskapel.nl
Info: Bachkoor Nijmegen

Dit bericht is geplaatst in Lezingen, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie