Workshop in je element zijn

Wil jij je goed in je element voelen ?
Zie jij het leven ook als een geschenk?

Doe dan deze verrassende interactieve workshop waarin we het mentale
en fysieke koppelen.

De vijf elementen, aarde, water, lucht , vuur en het verbindende element aarde zijn de vijf oerprincipes waaruit alles is opgebouwd. Het zijn de bestanddelen van de ons omringende werkelijkheid, van de natuur, waar wij ook deel van uitmaken. Aarde, water, lucht en vuur, of anders ook wel materie, gevoel, ratio en daadkracht.
Ook de mens is samengesteld uit deze principes, op verschillende vlakken, zowel lichamelijk als geestelijk, emotioneel en spiritueel. De elementen worden ook ingedeeld in mannelijke en vrouwelijke elementen, ofwel “actieve” en “passieve” elementen, gevende en ontvangende. Alle mensen hebben deze elementen in zich.
Ervaar: Hoe jij in je element zit en HOE je deze kunt balanceren.
Eenvoudig bewegen, ontspannen en voelen “wie mag ik zijn?”

Irma Soetekouw traint mensen in het balanceren van energie. Ze is TaiChi docent en bewegings-therapeut. Door haar opleidingen: psychologie -coach, adem en ontspanningstherapeut, natuurgeneeskunde, voedings-adviseur, orthomoleculair geneeskunde en Mindfulness heeft ze momenteel in haar werk een “totaal aanpak” methode ontwikkeld volgens de 5 elementen leer van waaruit zij werkt. Haar 20 jaren werkervaringen hebben ertoe geleid dat ze passievol met mensen werkt.

Download de flyer.

Begeleiding: Irma Soetekouw
Wanneer: vrijdag 20 oktober 2017
Tijd : 10.00 – 12.00 uur
Waar: de Boskapel Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 10,-
Opgeven: info@boskapel.nl

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie