Om Alle Zielen 2017 – belevingstocht

Belevingstocht Om Alle Zielen
herinneren – gedenken – delen – toevertrouwen

Een persoonlijke en tegelijkertijd gezamenlijke tocht langs symboliek en rituelen om op diverse manieren dierbaren die overleden zijn te herinneren en te gedenken. Op vrijdag 3 november 2017 organiseert het Augustijns centrum de Boskapel voor de vijfde keer deze belevingstocht ‘Om Alle Zielen’.

Het thema dit jaar is ‘Wat Beweegt Mij?’ Er is onder andere gelegenheid voor het schrijven van eigen woorden van herinnering, het luisteren naar liedjes en muziek en het maken van een gebedsvlaggetje met jouw eigen betekenis. Je geeft vorm aan jouw eigen rouw tijdens deze belevingstocht waarbij je je tegelijkertijd bewust wordt waar je zelf staat in het leven.

Los van religieuze en spirituele tradities wordt deze mogelijkheid, voor jong en oud, om dierbare overledenen te herdenken geboden. En mogelijkheid om eigen spirituele en levensbeschouwelijke invulling te ervaren. Hiermee sluit de Boskapel aan bij de groeiende behoefte om in stilte en op een persoonlijke manier verbonden te zijn met het onbekende en mystieke. Er is een korte openings- en slotceremonie waaraan je vrijblijvend kunt deelnemen. Je kunt gaan en komen wanneer je wilt.

Je bent van harte welkom.

Meer informatie via Facebook
Download de flyer

vrijdag 3 november tussen 19.00 en 21.00 uur
De Boskapel, Graafseweg 276, Nijmegen
Entree: 10,- / CJP 5,- / kinderen gratis

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie