Meditatie en ontmoeting Advent

Thema: ‘Uit God geboren’

Vier weken lang thuis stil staan bij kleine stukjes bijbeltekst. Jezelf verkennen aan de hand van elke dag een paar vragen die je per mail krijgt. Het blijken steeds weer oases van rust te zijn. Deze keer met het thema ‘Uit God geboren’. Kun je ook je eigen mooie kanten (leren) zien en ervaren? De geboorte van het kind Jezus is een teken van Liefde in de wereld. Maar kun je daar zelf iets mee? We wisselen onze ervaringen met elkaar uit en nemen een kwartier om samen in stilte te mediteren. Iedere bijeenkomst geeft inspiratie, inzichten en werkt motiverend.

Annet Hogenbirk (1966) is ZZP-zingevingspionier. Ze werkt als geestelijk begeleider/coach/inspirator en gaat voor in vieringen. Zij heeft veel ervaring in het begeleiden van mensen bij het zoeken en vinden van hun levensweg in allerlei omstandigheden. Mediteren is een belangrijke inspiratiebron in haar dagelijks leven. Het is haar ‘spiritueel ontbijt’.

Kijk voor meer informatie op haar website: www.zininmijnleven.nl
Aantal deelnemers: maximaal 9

De eerste 9 mensen die zich aanmelden nemen deel aan de zaterdaggroep.
Bij voldoende interesse zal een tweede groep starten op woensdag avonden 6, 13 en 20 december (20.00-21.15 uur). Informeer bij Annet naar de locatie en de kosten hiervan. Vanwege het groepsproces is het niet mogelijk om een gemiste bijeenkomst in de andere groep in te halen.

Begeleiding: Annet Hogenbirk.
Wanneer: zaterdagen 2-9-16 en 23 december 2017.
Tijd: 10.00 – 11.15 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 40,-. (inclusief koffie/thee en digitaal materiaal)
Aanmelden bij: Annet Hogenbirk: info@zininmijnleven.nl
Aanmelden digitale retraite: www.ignatiaansbidden.org.

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie