Lezing identiteit

Hoe kom je bij de kern? Het is de plek in jezelf waar je denken ophoudt en emoties stil zijn. Je voelt vanzelfsprekend verbinding met jezelf, met anderen en het grotere geheel. Het is de plek waar je stilte en vreugde kunt ervaren en je intuïtief weet dat wat je ervaart klopt. De essentie van ons zijn.

Op de eerste avond staan we stil bij de kracht van deze ervaring. Wat brengt dit jezelf, de ander en de wereld? Van daaruit kijken we wat ervoor kan zitten, waardoor je niet bij de kern kunt komen, laat staan vanzelfsprekend vanuit deze essentie durft te leven. We ontdekken welke sluiers voor onze kern en intuïtie zitten, waardoor je verstrikt kunt raken in oordelen en negatieve emoties.

De tweede avond geef ik handreikingen hoe je door die sluiers, die je afscheiden van je kern, terug kunt keren naar je essentie en intuïtief weten. Vandaaruit staan we stil bij de elementen die je helpen om dit in concreet handelen om te zetten. Op deze manier wordt het makkelijker in verbinding te blijven met jezelf en je omgeving en van daaruit je bijdrage te leveren aan het grotere geheel.

Jolien Slavenburg is coach, trainer en spreker op het gebied van intuïtief leiderschap. Zij is directeur van Kernzaken. Kernzaken helpt leiders vanuit een scherpe intuïtie de juiste beslissingen te nemen voor morgen. Zij is docent en executive coach op Business University Nyenrode. Haar leidraad is: Betekenis geven aan ons leven en dat van anderen, vraagt steeds opnieuw richting bepalen en leiderschap nemen over onszelf.

Download de flyer.

Begeleiding: Jolien Slavenburg
Wanneer: dinsdag 7 en dinsdag 21 november 2017
Tijd: 20.00 – 22.00 uur
Waar: de Boskapel Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 10, per avond
Opgeven: info@boskapel.nl

Dit bericht is geplaatst in Lezingen, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie