Augustijnse Beweging wordt Augustijns Verband

Het platform Augustijnse Beweging gaat verder als Augustijns Verband.
Een grote breed-opgezette ontmoetingsdag met vele activiteiten bedoeld voor kleine en grote organisaties, lekenbewegingen, zinzoekers, iedereen die geïnteresseerd is in Augustinus en augustijnse spiritualiteit.
Sprekers zijn Paul van Geest, Monica Raassen c.r.s.s., Hans van Reissen en Frank van Roermund o.praem.

De Augustijnse Beweging, een platform van organisaties die raakvlakken hebben met Augustinus, streeft naar een verbreding door de oprichting van een Augustijns Verband. Doel van het Augustijns Verband is om (religieuze) organisaties, groepen en personen die zich verbonden voelen met Augustinus, met elkaar te verbinden o.a. door te netwerken rond activiteiten die raakvlakken hebben met Augustinus of de Augustijnse spiritualiteit.

Op vrijdag 10 november in de Paterskerk in Eindhoven is de kick off bijeenkomst van het Augustijns Verband. Op deze startdag met medewerking van o.a. Paul van Geest, worden in korte voordrachten verschillende facetten van de betekenis van Augustinus belicht. Ook het idee achter het Augustijns Verband wordt toegelicht. De middag begint om 12.00 met een broodje en eindigt om 16.00 met een drankje. Daarna kan men zich opgeven als deelnemer aan het Augustijns Verband.

Ieder die geïnteresseerd is in Augustinus of de Augustijnse spiritualiteit is welkom.
De middag is kosteloos, maar aanmelding is noodzakelijk via augustijnsverband@gmail.com.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie