Wandelen in het licht

Uitwisselingsgroep meditatie Advent 2016 “Wandelen in het licht”

In de donkerste maand van het jaar kun je samen met anderen meedoen met de meditatieve retraite op weg naar Kerst. Je bent bewust bezig met een tocht waarin je ook aandacht mag geven aan donkere ervaringen. Het is een route naar het Kerstfeest waarin we de komst van het Licht vieren.

Vanaf 27 november krijg je dagelijks — na aanmelding voor de gratis digitale adventsretraite — inspirerend materiaal in je mailbox. Je krijgt een weekthema, teksten, vragen en suggesties om bij stil te staan. Die kun je gebruiken voor een moment van rust waarin je je aandacht naar binnen richt. In de groep wisselen we uit hoe we die meditatieve momenten ervaren en wat dat bij ons oproept. Er is ruimte om te delen wat je wilt delen en er is een kort meditatief moment. De ervaring van deelnemers van eerdere uitwisselingsgroepen is dat het verdiepend werkt voor de eigen meditatie en dat het een fijn contact met elkaar oplevert.

Annet Hogenbirk is werkzaam als geestelijk begeleider en coach en gaat als predikant voor in vieringen. Zij heeft ervaring in het begeleiden van mensen bij het zoeken van hun levensweg in allerlei omstandigheden. Ze mediteert dagelijks. Het is haar ‘spiritueel ontbijt’. Ze ervaart het als een belangrijke inspiratiebron in haar dagelijks leven. Bekijk: www.zininmijnleven.nl

Begeleider: Annet Hogenbirk
Wanneer: zaterdagen 3, 10 en 17 december.
Tijd: 10.00 – 11.15 uur (inloop vanaf 9.45 uur)
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 30,-. (inclusief koffie/thee en digitaal materiaal)
Aanmelden en info: bij Annet Hogenbirk: info@zininmijnleven.nl vóór 27 november 2016
Aanmelden digitale retraite: www.ignatiaansbidden.org
Aantal deelnemers: maximaal 10
Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie