Samen tegen terreur – Vredesbijeenkomst Nijmegen

Vredesvlam Nijmegenzaterdag 14.00 uur bij de Wereldvredesvlam op de Titushof bij het Keizer Karelplein

De Commissie Nijmeegse Moskeebesturen, de Raad van Kerken Nijmegen, de Raad voor Levensbeschouwing en Religie en alle mensen van goede wil roepen op om de slachtoffers in Brussel en alle slachtoffers van terreuraanslagen te herdenken. De bijeenkomst wordt in goede banen geleid door Louis de Mast, sprekers zijn zover nu bekend Saïd Bouharrou, burgemeester Hubert Bruls, Ekkehard Muth, Toine van den Hoogen….

In het verlengde van de Nijmeegse vredesverklaring die vlak voor de aanslagen op Charlie Hebdo werd opgesteld willen we na de aanslagen in Brussel opnieuw de verbinding met elkaar opzoeken. We laten ons niet bang maken en we laten ons niet uit elkaar drijven.

Deze bijeenkomst is een initiatief van het Augustijns Centrum de Boskapel (pastor Ekkehard Muth) en wordt georganiseerd en gesteund door de Commissie Nijmeegse Moskeebesturen, de Raad van Kerken Nijmegen en de Raad voor Levensbeschouwing en Religie Nijmegen.

We roepen alle Nijmegenaren op, moslims, joden, christenen, anders- of niet-gelovigen, mensen van goede wil, om deze vredesmanifestatie bij te wonen! Dus mobiliseer uw achterban, neem vrienden en familie mee en deel het in uw netwerk!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie