Het goede leven vieren

In het kader van het zoeken naar verbindende samenwerking hebben het Augustijns Centrum de Boskapel en het Oecumenisch City Pastoraat zondag 9 oktober gezamenlijk gevierd in de Stevenskerk.

Het thema van deze viering was ‘het goede leven vieren’. Het ‘goede leven vieren’ is afgeleid van het jaarthema ‘Eindeloos leven’ waar de gezamenlijke vormingsactiviteiten van beide geloofsgemeenschappen uit voortkomen .

Dat het leven eindeloos genieten kan zijn en dat het leven goed was, hebben we mogen ervaren tijdens deze viering. Ekkehard Muth maakte prachtige verbindingen door de teksten, gebeden en zijn overweging af te stemmen op ‘het goede leven’.

‘Het goede leven vieren kan niet zonder muziek en zang’, hoorden we Ekkehard uitspreken. De liederen werden vol overgave gezongen door het Boskapelkoor en de Cantorij onder leiding van de dirigenten van beide koren.

Als kerkganger en koorzanger heb ik mij gedragen gevoeld en die beleving werkt nog als een echo door in mij. Ook na afloop hoorden we mensen uitspreken: ‘Het was geweldig’!
Dank voor alle mensen die dit mogelijk hebben gemaakt.

Annemarie Revenberg

De boodschap om het goede leven te vieren werd direct in de praktijk gebracht.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie