Ben je echt wie je wilt zijn?

Ben jij wie je echt wil zijn?

Ben jij wie je echt wil zijn?

Zijn wie je wilt zijn. Daaraan kun je met succes werken! Veel mensen doen eigenlijk niet wat zij zouden willen doen. Dat is niet zo vreemd als het klinkt.

Je hebt het druk met je alledaagse dingen: werk, huishouden, je sociale leven. Zo kan het zomaar gebeuren dat je je mee laat nemen door wat moet en hoort. Je kunt je laten bepalen door verwachtingen van anderen. Op een gegeven moment kan dat gaan irriteren of je teveel energie gaan kosten. Je kan burn-out raken doordat je voorbij gaat aan wat belangrijk is voor jouzelf en wie je bent. Soms weet je gewoon ook niet meer wat nou echt bij jou past.

Meditatie
Meditatie is een prima manier om met jezelf in gesprek te komen. Om te (her)ontdekken waarvan jij energie krijgt en wat jou inspireert.
Op 10 september gaat er weer een uitwisselingsgroep meditatie van start. Vier opeenvolgende zaterdagochtenden kun je in een fijne groep je ervaringen en ideeën uitwisselen. Als materiaal voor de meditatie gebruiken we – op onze eigen manier – materiaal van de app Biddenonderweg en muziek, video en wat ander materiaal dat Annet Hogenbirk, coach en geestelijk begeleider maakt. De groep staat ook onder haar leiding.

Informatie:
Begeleiding: Annet Hogenbirk
Wanneer: zaterdagen 10, 17, 24 september, 1 oktober 2016
Tijd: 10.00 – 11.15 uur
inloop 09.45 – 10.00 uur
Waar: de Boskapel, Graafseweg 276 Nijmegen
Kosten: € 40,- (inclusief koffie/thee en digitaal materiaal)
Aanmelden en info: bij Annet Hogenbirk
Aantal deelnemers: maximaal 10
Kijk in de agenda op p. 7

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie