Terugblik Om Alle Zielen 2015

Een greep uit de reacties op het event Om Alle Zielen 2015:
2015 Alle Zielen Gedicht2015 Alle Zielen Wensboom

 • Ik heb van de sfeer, de openheid en de saamhorigheid mogen genieten en van de prachtige zang en muziek die zo dichtbij was.
 • Ik heb fijn en intens kunnen dansen in de dansruimte. Wat een spirituele ervaring was dat voor mij.
 • Dank voor de gemoedelijke, ontspannen en sfeervolle avond. Ook de ouders die met de kinderen van het kinder- koor zijn meegekomen hebben dit ervaren. De ongedwongen sfeer waarin de koorkinderen zich vrij konden bewegen tijdens die avond was fijn. De kinderen hebben met plezier gezongen.
 • Een mooi kinderkoor- een mooi Boskapelkoor en goede musici hebben hun bijdrage geleverd aan Om Alle Zielen! Het programma was prachtig. Mooie sfeervolle aankleding van de kerkzaal en alle andere ruimtes, inclusief buiten. Mooie filmbeelden, een indrukwekkende rozenwand en fotolijstentafel, lichtjestafels, kiemplantjes, gedichten. Betrokken en warme mensen. Het geheel communiceerde naar mijn gevoel warmte, aandacht en scheppingskracht. Iemand met een zeer recent verlies van haar partner – en voor het eerst aanwezig in de Boskapel voelde zich er zeer welkom en voelde de avond als een warm bad. Ze heeft besloten om ook eens op zondagmorgen een viering te komen bezoeken!
  2015 Alle Zielen KKoor2015 Alle Zielen Steen
 • De stilteruimte was mooi. Ik heb er wel een uur gezeten en er kwam een rust en stilte over mij heen.
 • Ik heb een gedicht gemaakt en werd hierbij zo fijn geholpen. Ik heb mij over mijzelf verwonderd dat ik zo’n mooi gedicht kon maken. Ik heb het laten projecteren in de grote ruimte. Het gedicht bewaar ik en het is voor mij een dierbare herinnering.
  2015 Alle Zielen Vuur
 • Ik mocht een mooie steen beschilderen van een mevrouw en ik heb er hele mooie vlindertjes opgeplakt. Nu heb ik het onder de herinneringsplek liggen in onze kamer bij allerlei foto’s en zo. Heel mooi!
  Zomaar een aantal reacties van deelnemers.Heel veel dank aan alle mensen die op welke wijze dan ook hun inzet, enthousiasme, tijd, geld en energie hebben gegeven om wederom in 2015 deze belevingstocht Om Alle Zielen weer mogelijk te maken.2015 Alle Zielen Koor

Annemarie Revenberg

Dit bericht is geplaatst in Nieuws, Voortgang Om Allezielen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie