Mijn passie uitleven! (Spiritueel café)

Maandag 2 december om 20.00 uur in de Boskapel; begeleiding Ekkehard Muth (pastor) en Annemarie Revenberg (begeleiding verlies en levenszin).

Passie is hartstocht, is liefde. Het maakt ons vurig om ons verlangen uit te leven? Passiviteit en afwachten kan soms even nuttig zijn maar als we hierin blijven helpt het ons meestal niet echt vooruit. Hoe komen we bij ons verlangen en houden we in ons het vuur brandend om onze passie uit te leven?

Passie en advent

Advent is bij uitstek een tijd van verwachten, verlangen, van bezinnen, van hopen en geloven dat we elke keer weer tot nieuw leven kunnen komen. Het woord ‘Advent’ heeft zijn wortels in de Latijnse taal. Het woord ‘adventus’ betekent ‘komst’ en ‘advenire’ wil zeggen ‘naar iets of iemand toekomen’. Als christenen vieren wij dat God naar ons toekomt in zijn Zoon Jezus Christus. Jezus is de Emmanuel, God-met-ons.

Dat we door zijn leven en werken nog steeds gepassioneerd raken en dat we in zijn Geest onze passie mogen uitleven. Passie brengt ons immers verder wanneer we ons verlangen serieus nemen en dit durven uitleven.

We nodigen u uit om hier samen met ons bij stil te staan. Van harte welkom in dit spiritueel café.

Kosten: € 7,50, inclusief koffie en thee (bij financiële bezwaren vrije gift of vrije toegang)

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten, Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie