Kaarten kerstvieringen 2007

Zoals als altijd in de Boskapel werken we weer met toegangskaarten voor de kerstvieringen op 24 december. De opbrengst van de kaarten komt ten goede aan de adventsactie.

U kunt de kaarten vooraf bestellen. Hiervoor staan weer tafels met daarop enveloppen, waarop u uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kaarten moet vermelden. Er zijn aparte enveloppen voor de verschillende diensten.

Bestellen van de kaarten: zondag 2 december en 9 december na de viering van 10.30 uur.
Ophalen van de kaarten: zondag 16 december na de viering van 10.30 in de koffiezaal
Bent u verhinderd op deze zondag, dan kunt u de kaarten dinsdagavond 18 december tussen 19.00 en 20.00 uur in de koffiezaal ophalen. Gereserveerde kaarten die niet zijn opgehaald worden weer beschikbaar gesteld.

De viering van de kindernevendienst begint om 19.00 uur. In deze dienst, waar kinderen vanaf 4 jaar welkom zijn, wordt het kerstspel gespeeld. Voor de allerkleinsten is de crèche geopend.

Behalve op het plein van de Boskapel kunt u uw auto ook dit jaar weer parkeren achter het Augustinusgebouw. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Tijdens de dienst van 22.00 uur houd ik een oogje in het zeil.

Hugo Esser

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

3 reacties op Kaarten kerstvieringen 2007

 1. Beheerder schreef:

  Naar aanleiding van de vorige berichten: als u wilt weten of er nog kaarten zijn, kunt u direct telefonisch contact opnemen met Hugo Esser.
  Zijn telefoonnummer is 024 – 356 00 70.

  Met vriendelijke groet,

  Karel Peijnenborg

 2. L. Galama schreef:

  Geachte heer Esser,

  Bestaat er nog een mogelijkheid om aan kaarten te komen voor de kerstviering op 24-12, 22.00?
  Met vtiendelijke groeten,
  Lidewij Galama

 3. Noor Rooyackers schreef:

  Beste Hugo Esser,
  Wij zouden graag naar de kerstdienst van de boskapel gaan op zondag 24 dec 2200 uur, maar ik zag op de site dat je daar kaarten voor moet bestellen. Zijn er nog kaarten? De datum is namelijk verstreken. Wij zijn vorig jaar met Pasen voor het eerst bij de boskapel geweest en dat sprak ons erg aan. Ik weet niet of ik op de juiste manier contact zoek, maar als ik deze vraag aan iemand anders moet stellen, hoor ik het graag,
  vriendelijke groeten,
  Noor Rooyackers

Geef een reactie