Boekpresentatie Het jaar dat mijn vader stierf

Anselm GrünOp woensdagavond 21 november om 20.30 is er in de Boskapel de presentatie van het nieuwe boek over rouw en rouwverwerking van twee zeer bekende en begeesterde auteurs, Anselm Grün en Leo Feijen.

Naar aanleiding van het overlijden van de vader van Leo Feijen zijn enkele brieven van Leo Feijen en Anselm Grün in boekvorm uitgegeven. De beide auteurs zullen het boek toelichten en gedeelten van enkele brieven voorlezen. Er zal ook een gesprek met ”de zaal” plaats vinden.

Anselm Grün is theoloog en benedictijn en woont in het Duitse Münsterschwarzach. Hij is bekend van tientallen internationale bestsellers over geloof en hedendaagse spiritualiteit zoals: De hemel
begint in jezelf, Boek van verlangen, God ervaren, Spiritualiteit van beneden en Innerlijke tweestrijd.

Leo Feijen is een bekend TV presentator van de KRO en zoekt de antwoorden naar zingeving vaak in de besloten wereld van kloosters. Hij is ook auteur van vele boeken zoals: Hoe word ik gelukkig, De reis van je hoofd naar je hart en Wandelen met God rond abdijen.

Kaarten voor deze presentatie kunnen via e-mail besteld worden bij uitgeverij Ten Have, zie ook hun agenda, maar voor Boskapel-bezoekers zijn al wel een aantal kaarten aangevraagd. Deze zijn op zondag na de viering bij mij te verkrijgen, zolang de voorraad strekt! De entree is €5.

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie