Paul Clement nieuwe provinciaal van de Augustijnen

Paul Clement, de nieuwe prior-provinciaalBij het laatste kapittel van de Nederlandse provincie van de Augustijnen is Paul Clement gekozen als prior-provinciaal. Hij is de opvolger van Bob Bodaar, die binnenkort afscheid neemt om van een welverdiend pensioen te genieten.

Paul Clement is een oude bekende van ons; hij was destijds de opvolger van Mario van den Berg als rector van de Boskapel, van 1995 tot 1996. Momenteel is hij pastor van de St. Maartensparochie in Veldhoven.

We wensen Paul veel geluk met zijn benoeming!

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

3 reacties op Paul Clement nieuwe provinciaal van de Augustijnen

 1. Beheerder schreef:

  Bedankt voor de aanvulling!

 2. Felix de Vries schreef:

  Paul Clement was niet pastor van de St. Maartensparochie maar van drie parochie’s n.l. de Sint Willibrordus te Zeelst, Stint Josef uit het Dekker en de Sint Maartensparochie in de Heikant.
  Neemt niet weg dat wij Paul veel succes wensen in zijn nieuwe job.

  Wel hechten wij erg aan juiste informatie.

 3. Ania en Michel Couzijn-Oleksik schreef:

  Wij kennen Paul uit zijn ‘Amsterdamse periode’, waar hij een zeer gewaardeerde en goede leidsman was voor de Augustinusparochie. Als pastor zegende hij in 1991 ook ons huwelijk in. En we bewaren warme herinneringen aan de Cemsto ofwel schoonmaakploeg met z’n zaterdagse koffie-overlegjes.
  We begrijpen dus welk gemis het zal zijn in Velhoven, waar Paul samen met anderen op weg was de nieuwe pastorale eenheid Christus Hovenier vorm te geven. In de vertrouwde zachte-gee-omgeving waar Paul zo op z’n plaats was.
  De teerling is nu opnieuw geworpen. We hopen dat Paul met deze koerswijziging toch weer een mooie uitdaging vindt in zijn nieuwe ambt, en hopendat hij in Utrecht de hartelijke omgeving aantreft waarin hij kan floreren en waaraan hij zelf zo graag bijdraagt.
  Een voordeel is dat Utrecht een stuk dichter bij Amsterdam is dan Veldhoven, wat het ons gemakkelijker maakt Paul weer eens persoonlijk te treffen.

Geef een reactie