Nieuw (aspirant)-bestuurslid

Zoals u weet heeft het bestuur de afgelopen tijd meerdere keren aan de gemeenschap gevraagd om kandidaten voor te dragen voor de invulling van een bestuurspost. Tot op heden zijn er echter geen voordrachten binnen gekomen. Zelf heeft het bestuur ook steeds naar kandidaten gezocht. Inmiddels denkt zij in de heer Frans van den Boogaard de juiste persoon te hebben gevonden. Frans heeft ruime bestuurservaring, onder meer als secretaris van de Ondernemingsraad van zijn werkgever. Het afgelopen half jaar heeft hij als notulist een aantal bestuursvergaderingen bijgewoond.

Na de zomervakantie zullen bestuur en Frans tijdens een zgn. ‘snuffelstage’ op bestuurlijk niveau nader kennis maken met elkaar. Beiden zien een eventuele toekomstige samenwerking met vertrouwen tegemoet.

Het bestuur is dan ook voornemens om tijdens het Kapeloverleg komend najaar Frans officieel voor te dragen als bestuurslid van het Augustijns Centrum De Boskapel. Zijn toekomstige portefeuille betreft – bijna logischerwijs – het secretariaat. Ondergetekende schuift daardoor op naar de portefeuille financiën. Deze taak werd sinds juli 2005 op ad interim basis ingevuld door achtereenvolgens Rinus Bal en door zijn opvolger Henny Peters. Met de komst van Frans zijn alle portefeuilles definitief (her)verdeeld en is het bestuur eindelijk op volle sterkte. Met het oog op de nabije toekomst een belangrijk en positief gegeven.

Jacques Janssen, secretaris

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

Geef een reactie