Reacties welkom!

U kunt hier uw reacties geven op de site, of op de Boskapel, net als in een gewoon gastenboek. Als u een reactie plaatst (bij Reageren, helemaal onderaan de pagina), kan het enige tijd duren voordat deze ook echt op de site geplaatst wordt. Helaas worden gastenboeken op het Internet vaak misbruikt voor reclamedoeleinden, scheldpartijen of erger. Dat soort reacties wordt zonder pardon gewist. Dit is dus niet bedoeld om alleen positieve reacties door te laten!

Als u specifiek wilt reageren op een overweging, gebed enzovoort, kunt u beter op die plek een reactie plaatsen.

Dit bericht is geplaatst in Gastenboek. Bookmark de permalink.

10 reacties op Reacties welkom!

 1. joep Beliën schreef:

  Hallo Bonjour

  Hierbij , toevallig weer eens langs-surfend , mijn hartelijke Goede Kerst- wens voor ieder die dit leest op of na 17 december 2009…:
  Hopenlijk blijven we als Boskapellers , leden van de Familia Augustiniana en officiële leden van de orde , ofwel de z.g Paters O.S.A.- aan wie overigens totaal niet (meer) te zien is dat het Paters zijn , gekleed als ze zich meestal hebben in het meest kleurloze klein- burgerlijke kloffie dat je je maar kunt voorstellen – maar dit ter zijde…naast andere Steun-leden in staat om De Boskapel in Stand te houden als een echte Katholieke Augustijnse plek van Inspiratie , Gebed en Cultuur – al of niet in samenwerking met onze Gereformeerde – en kennelijk kapitaalkrachtige – Broeders en Zussen…

  nogmaal : Zalig Kerstmis , vanuit Zaltbommel

  Joep Beliën – lid F.A.N = Familia Augustiniana Neerlandica.

 2. joep Beliën schreef:

  HAllo
  hier vanuit Oujda (N.O Marocco) , een groet _
  ik ben hier om deel te nemen aan festiviteiten rond 100 jaar RK Kerk in Oujda , Berkane( waar ik woonde van 1993 t/m &1999) en Jerrada …. O. a v. père Lepine , mijn toenmalige pastoor….
  ik doe hier weer zeer aangename ontdekkingen over de humaniserende rol die de Kerk hier vervult , als minderheid in een after all totalitaire islamitische kontekst == maar ook met veel tolerantie en gastvrijheid !
  ik begon te googelen en ontdekte meteen weer deze site!
  ‘a Bientot

  Joep Beliën lid F.A.N – Boskapel

 3. Joep Beliën schreef:

  Op deze Stille Zaterdag ochtend,
  nu de stilte buiten nog totaal
  het domein is van wakker wordend gevogelte,
  wens ik jullie daar in en rond de Boskapel
  cab harte een Gezegend Pasen ….

  All goeds en Goede moed , het komende jaar
  met name bij de Verzelfstandiging van de Boskapel- complex- Zaken

  Leve Augustinus ! Blijf genieten van deze man , zijn woorden, ideeën en idealen!

  ik ontleen veel Vreugde aan hem !

  Groeten vanuit die Scone Stadt Saltboemel

  Joep Beliën -lid F.A.N.

 4. Rinus Bal schreef:

  Het is wellicht voor de bezoekers interessant om naast de reeds geplaatste links naar andere sites ook naar de website Reliflex te linken, een soort digitaal tijdschrift, dat een gezamelijk initiatief is van de IKON en het Dominicaans Studiecentrum voor Theologie en Samenleving.
  Ook is zeker vermeldenswaard: rk-kerkplein.org, een site van kritische katholieken. Beide sites genoemd door Peter Nissen in zijn voordracht op de nieuwjaarsconferentie KNR, 16 jan. 2008

 5. Erwin Galjaard schreef:

  Goedeavond,
  Hier een bericht vanuit Uruzgan. Heb sinds een maand of 3 het geloof leren kennen en ik was 3 weken geleden met mijn zoon Tim in de Boskapel en het voelde zo goed en vertrouwd . Ik kom als het goed is 24 November thuis en zal er zeker Zondags zijn .Tot ziens
  Met een vriendelijke groet
  Erwin Galjaard
  Tarin Kowt Uruzgan
  Afghanistan

 6. Anne-Marie Horning-Verheyen schreef:

  Beste mensen,

  Via Louis de Mast informatie over De Boskapel gekregen, wij zijn woonachtig in Winterswijk en ben zelf praktizerend katholiek. Louis vertelde bezielend over zijn manier van geloven en door zijn verhaal nieuwsgierig geworden heb ik jullie website bezocht.
  Hij vertelde over de orde van de Augustijnen en was verrast over de hoeveelheid aan informatie die jullie geplaatst hebben.
  Zal in de toekomst zeker op een zondagmorgen deel willen nemen aan een dienst die in jullie “Boskapel” gehouden wordt. Mijn complimenten, hartelijke groet, Anne-Marie Horning-Verheyen

 7. Beste Boskapellers, zojuist liep ik “min of meer bij toeval” jullie site tegen het lijf. Mooie site, ziet er goed verzorgd en up-to-date uit; compliment voor dit fraaie visitekaartje! Ik heb vanuit De Duif/Amsterdam een link naar jullie gelegd. Hartelijke groet, veel succes (èn vooral: inspiratie!) namens De Duif

 8. Ine Verhoeven schreef:

  Beste Boskapellers,
  Het doet me deugd te zien dat de Boskapelse website bij de tijd is gebracht. Heel informatief en mooi neergezet. Fijn is dat! Het mag jullie goed gaan, enne, tot spoedig weerziens in de kapel. Van harte. Ine Verhoeven

 9. Marliesje schreef:

  mooie website

 10. Jacqueline schreef:

  Misschien is het een idee om in de viering bij de mededelingen een keer aan te geven dat er mogelijkheid is tot discussie op deze site.
  Bij mijn laatste bijdrage ‘petje af’ ben ik erg benieuwd naar reactie bijvoorbeeld. Ik zou het jammer vinden als dergelijke thema’s alleen onderling worden besproken en er nooit een goede discussie op gang komt waardoor we vooruitgang kunnen boeken als gemeenschap.

Geef een reactie