Koor

De muzikale ondersteuning van de vieringen wordt verzorgd door het Boskapelkoor op elke tweede en vierde zondag van de maand. Verder is er een maal per maand een gastkoor en een maal samenzang.

Met elkaar vieren
Het doel van ons als koor is op muzikale wijze het thema van de liturgische vieringen te accentueren. We zingen, meestal meerstemmig, hedendaagse liederen tijdens de vieringen van 11.15 uur op zon- en feestdagen. Daarbij worden we ondersteund door diverse instrumentalisten.

We staan onder de bezielende leiding van Rob Engels en repeteren wekelijks op donderdag van 20.00 – 22.00 uur. Selma Peters begeleidt ons hierbij op de piano. We streven naar een modern, aansprekend repertoire: inspirerende teksten en mooie melodieën.

Met ons meezingen?
Nieuwe zangers zien we graag komen! Vooral nieuwe leden met lage stemmen (tenoren en bassen) zijn een aanwinst, maar iedereen die houdt van zingen is welkom.

Aanmelden
Aanmelding en informatie bij de dirigent, Rob Engels (e-mail) en bij Annie Kloosterman (e-mail, tel. 024-6414894).

Zie ook onder Vieren.

2 reacties op Koor

 1. Beheerder schreef:

  Beste Frans, waarom bezoek je niet gewoon een van onze vieringen? Dat lijkt me zinvoller dan verreikende consequenties te verbinden aan formuleringen.

  Met vriendelijke groet,

  Karel Peijnenborg, koorlid

 2. Frans M. Vermeulen schreef:

  “Muzikale ondersteuning van de vieringen” lees ik. Wat triest, dat het koor alleen maar mag ondersteunen! Vieringen die “ondersteund” moeten worden zijn kennelijk zó zwak dat ze niet zonder kunnen.
  Hier spreekt een verkeerde visie op muziek uit. Muziek IS liturgie, dus geen ondersteuning ván de liturgie.
  Frans M. Vermeulen, MA Theologie en Religiewetenschappen
  Roosendaal

Geef een reactie