Kerstconcert 2013

Brandende kaarsenKom zaterdag 14 december in de boskapel luisteren naar het kerstconcert Nieuw begin met teksten van Huub Oosterhuis en muziek van Tom Löwenthal en Antoine Oomen. Het kerstoratorium wordt gezongen door het Boskapelkoor en het Mediorenkoor met medewerking van een muzikaal ensemble onder leiding van Rob Engels. Het belooft een fijne avond te worden met sfeervolle en toegankelijke muziek.

U kunt, als u dat wilt, enkele delen meezingen. Wel is het dan de bedoeling dat u om 19.30 uur aanwezig bent om mee te repeteren met koor en orkest.
Aanvang concert 20.15 uur, toegangsprijs € 7,50.

Kaarten zijn te koop na afloop van de zondagse viering in de ontvangstruimte bij de koffiezaal. U kunt ze ook reserveren via e-mail. U kunt u dan ook opgeven voor het meezingen. Maak dan ook € 7,50 per kaartje over op rekening 157832856 tnv stichting Augustijns Centrum de Boskapel o.v.v. Kerstoratorium. Let op: de reservering is pas definitief als u het geld hebt overgemaakt!

Betaalde kaarten liggen voor aanvang van het concert op naam voor u klaar bij de ingang. Het aantal plaatsen is beperkt, dus reserveren is aan te bevelen.

NB: reserveren dus na de vieringen of via de e-mail-link hierboven. Niet via de reacties!

Dit bericht is geplaatst in Activiteiten informatief, Nieuws. Bookmark de permalink.

1 Reactie naar Kerstconcert 2013

  1. Beheerder schreef:

    Graag geen bestellingen via de reacties, maar via de e-mail-link hierboven (of in dit bericht). Er is geen enkele garantie dat een reservering via de reacties resultaat heeft.

Geef een reactie