Informatie kerstvieringen

Zoals altijd in de Boskapel werken we weer met toegangskaarten op 24 december. U kunt de kaarten vooraf bestellen. In de kapel staan hiervoor weer tafels met enveloppen, waarop u uw naam, adres, telefoonnummer en het aantal kaarten vermeldt.

Voor de verschillende diensten moeten aparte enveloppen worden ingevuld.

Bestellen van de kaarten: zondag 27 november en 4 december na de viering van 10.30 uur.

Ophalen van de kaarten: 11 december na de viering van 10.30 in de koffiezaal.

Bent u verhinderd op deze zondag, dan kunt u de kaarten dinsdagavond 13 december tussen 19.00 u en 20.00 u in de koffiezaal ophalen. Gereserveerde kaarten die niet worden opgehaald worden weer beschikbaar gesteld.

Iedereen wordt verzocht 15 minuten voor aanvang van de vieringen op 24 december aanwezig te zijn, daarna worden de lege plaatsen vrij gegeven.

De viering voor en met de kinderen begint om 19.00 uur. In deze viering, waar kinderen vanaf vier jaar welkom zijn, wordt het kerstspel ‘Het mooiste geschenk’ gespeeld.

Voor de allerkleinsten, tot 4 jaar, is de creche geopend.

Ook dit jaar kunt u uw auto, behalve op het plein van de Boskapel, ook parkeren achter het Augustinusgebouw. Daar is voldoende parkeergelegenheid. Tijdens de viering van 22.00 uur houd ik een oogje in het zeil.

Hugo Esser

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.

2 reacties op Informatie kerstvieringen

 1. Gerlie schreef:

  Hoi,

  Ik heb kaartjes besteld voor 19 uur maar was afgelopen zondag niet in de gelegenheid deze af te halen. Ik ging ervan uit dat ik die a.s. zondag nog kan afhalen. Omdat ik toevallig deze site open vandaag kom ik hier tegen dat die kaartjes afgelopen dinsag (niet van tevoren bekend bij mij) afgehaald hadden moeten worden omdat ze anders weer beschikbaar worden gesteld. Hoe zit dit nu moet ik nu weer opnieuw bestellen of kan ik de kaartjes alsnog zondag afhalen?

 2. jacqueline schreef:

  Ik zou graag nog willen weten of er nog plaatsen beschikbaar zijn voor de kerstviering van kerstavond???
  Ook zou ik willen weten wat voor koor er gaat zingen?
  Vriendelijke groeten

Geef een reactie